Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoPsykiatridage i Vejle
28. marts 2019
Psykiatrifonden inviterer nu til forårets psykiatridage i Vejle den 2. og 3. maj. Denne gang handler dagene om depression.
Tirsdag den 30. april - Bipolar lidelse
5. februar 2019
Mani er en tilstand, hvor man er sygeligt opstemt, har øget hastighed af tanker og tale, overdreven stor selvtillid og er i høj aktivitet. Hvis man har haft flere manier, eller mindst en mani og en eller flere depressioner, kaldes tilstanden bipolar lidelse.
Torsdag den 2. maj - Personlighedsforstyrrelser
3. februar 2019
10 % af befolkningen har en personlighedsforstyrrelse, det vil sige en forstyrrelse af personlighed og adfærd, der viser sig ved den måde, man føler, tænker og forholder sig til andre på.
Mandag den 6. maj - Jeg er pårørende
2. februar 2019
Som pårørende til et menneske med en psykisk sygdom, er man en vigtig person. Der er mange hensyn at tage og meget at forholde sig til. Det kan føles som et stort ansvar at være pårørende, og man kan kæmpe med følelser som frygt, skyld, skam og dårlig samvittighed.
Tirsdag den 7. maj - Spiseforstyrrelsens labyrint
1. februar 2019
Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen, og det kan virke helt umuligt at finde vej ud. Men en labyrint er også potentielt et sted, hvor man får mulighed for at skærpe sine sanser og tænkning i forhold til at fastholde, at der er en vej ud – om end det kan tage tid.
EN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
7. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk