Dette er tekstversionen af Velkommen til PsykInfo
Klik her for at komme til den grafiske version af Velkommen til PsykInfo

Om sitet - Læs op - Sitemap


Velkommen til PsykInfoTirsdag den 13. november - Silas Holst: Min far er dement
28. september 2018
Ca. 80.000 danskere er ramt af demenssygdomme, som påvirker evnen til at fungere i hverdagen. Det kan blive svært at huske, udføre kendte opgaver, finde vej og være sammen med mange mennesker.
Onsdag den 24. oktober - FILM & PSYKE: Festen
24. september 2018
'Festen' er et dansk drama af Thomas Vinterberg, der viser hvor svære kår sandheden har, hvis den er uønsket. Filmen vandt juryens specialpris i Cannes i 1998. I år har den 20 års jubilæum og præsenteres i en spritny digital udgave.
Torsdag den 25. oktober - Psykisk sårbar: Følelser, berøring og nærhed
23. september 2018
Vi sætter denne aften fokus på et emne, som ofte er et tabu blandt mange mennesker. Når man får en psykisk sygdom, så påvirkes hele livssituationen – også forholdet til kroppen, berøring og seksualitet.
Torsdag den 25. oktober - PTSD
22. september 2018
Posttraumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en forsinket stressreaktion på svær psykisk belastning. Den voldsomme hændelse, man har været udsat for, resulterer i et uforholdsmæssigt højt stressniveau eller alarmberedskab. Belastningen kan komme fra begivenheder, man selv har været involveret i eller vidne til.
Tirsdag den 30. oktober - ADHD hos børn og unge
21. september 2018
3 - 5 % af alle børn i Danmark har ADHD og har problemer med f.eks. impulsivitet, rastløshed og koncentrationsbesvær. Både hos børn og unge med ADHD viser der sig ofte vanskeligheder i forhold til familie-, skole- og fritidsliv.
Menneskebiblioteket med EN AF OS-ambassadører
24. august 2018
Den 26. august til arrangementet "En sindssyg god søndag i Middelfart vil der være et menneskebibliotek med EN AF OS-ambassadører.
Efterårskalenderen er klar
4. juli 2018
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 10. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
PsykInfo flytter til Vejle
19. juni 2018
PsykInfo flytter sammen med Psykiatriens administration til nye lokaler i Vejle. Her har vi første åbningsdag fredag den 22. juni.
EN AF OS-ambassadører vinder Frivillighedsprisen 2018
26. april 2018
Stort og velfortjent tillykke til vores 85 frivillige EN AF OS-ambassadører, som løb med hovedprisen til uddelingen af Frivillighedsprisen den 25. april 2018.
Ny undersøgelse: Flere unge mistrives
7. marts 2018
Flere unge mistrives og stressniveauet er steget for næsten alle aldersgrupper, men i særlig grad for de unge kvinder. Det viser Region Syddanmarks nyeste sundhedsprofil af de syddanske borgere, som giver et unikt øjebliksbillede af syddanskernes sundhedstilstand.

 


Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk