Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderKonference om sårbare unge på Koldinghus
16. november 2017
Torsdag den 2. november 2017 blev unges mistrivsel i præstationssamfundet sat i perspektiv af lektor Anders Petersen fra Aalborg Universitet på vores årlige Koldinghus-konference.
1 af 5 - Ny kampagne fra EN AF OS
13. oktober 2017
Psykisk sygdom er en folkesundhedsudfordring i Danmark. Faktisk rammes en ud af fem danskere af psykisk sygdom i løbet af et år. Psykisk sygdom vedkommer derfor os alle.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien - nu også i Kolding
23. september 2017
En gang om måneden er der åben rådgivning 11 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Som noget nyt er vi nu også i Kolding.
Onsdag den 29. november - Anoreksi og vores sundhedsidealer
4. september 2017
Lea Muldtofte Olsen er ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet. Ud fra en selvbiografisk vinkel vil hun nuancere debatten omkring anorektikeren og inddrage de kommercielle og populære diætpraksisser, der giver den spiseforstyrrede handlekraft.
Onsdag den 29. november - FILM & PSYKE: Pigen, moderen og dæmonerne
3. september 2017
Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Det er netop, hvad den svenske film ”Pigen, moderen og dæmonerne” skildrer på skræmmende og rørende vis.
Torsdag den 30. november - Informationsmøde i Psykiatrien
2. september 2017
Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk