Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |
Logo og navnetræk for PsykInfo i Region Syddanmark samt kastanjer og efterårsblade fra træerne i midtenTil forsiden

 Efterårskalenderen er klar
9. juli 2020
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud i midten af august, og kan også ses her på hjemmesiden. Tilmeldingen åbner den 3. august.
Åben rådgivning starter op i lokalpsykiatrien igen
3. juni 2020
Vi vender tilbage til den åbne rådgivning rundt omkring i lokalpsykiatrierne fra torsdag den 4. juni. Vi ser frem til at møde jer ude lokalt igen.
PsykInfo åbner for personligt fremmøde igen
11. maj 2020
PsykInfo åbner for personlige rådgivninger igen tirsdag den 12. maj. Hvis du ønsker en personlig samtale i PsykInfo skal du ringe i forvejen og aftale en tid, således vi kan være sikre på at overholde retningslinjer om fysisk afstand og hygiejne. Eventuelle ledsagere kan desværre ikke vente i vores lokaler. Det er vigtigt, at du er helt rask, når du besøger PsykInfo. Har du tegn på sygdom, må vi bede dig bruge telefonrådgivningen i stedet. Du kan som altid komme i kontakt med os på telefon 99 44 45 46 og mail psykinfo@rsyd.dk
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.
Første uddannelsesforløb for tidligere patienter vel overstået
5. juni 2019
Det første hold på et helt nyt uddannelsesforløb for tidligere patienter i Psykiatrien i Region Syddanmark har færdiggjort peer-uddannelsen.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk