Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderDin mening er vigtig
4. september 2017
I september gennemføres den Landsdækkende undersøgelse af patient- og pårørendeoplevelser også kaldet LUP.
Tilmelding er nu åben til Psykiatriens Forskningsdag den 7. december
4. september 2017
Kom med bagom forskeren og hør hvordan vi forsker i psykiatri. Psykiatriens Forskningsdag er dagen, hvor vi fejrer forskningen i Psykiatrien i Region Syddanmark.
Åben rådgivning i lokalpsykiatrien - nu også i Kolding
16. august 2017
En gang om måneden er der åben rådgivning 11 forskellige steder i regionen, hvor man kan møde op og få en personlig samtale med en rådgiver. Som noget nyt er vi nu også i Kolding.
Efterårskalenderen er klar
2. august 2017
Så er den nye kalender for efteråret klar med mange spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud fredag den 11. august, men den kan også ses her på hjemmesiden.
Lav en film til Brugernes Bio
2. august 2017
Du behøver ikke at have en filminstruktør gemt i maven, men hvis du synes, at det kunne være spændende at lave film til gavn og inspiration for andre brugere, så se mere om Brugernes Bio her på vores hjemmeside.
Tirsdag den 19. september - NATUR & PSYKE: Svampetur ved Gals Klint på Hindsgavl-halvøen
22. juni 2017
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket og det giver øget livskvalitet.
Tirsdag den 19. september - Skizofreni
22. juni 2017
Skizofreni er en alvorlig psykisk sygdom. Den kendetegnes ved omfattende og karakteristisk ændring i tænkning, tolkning af sanseindtryk og følelsesliv.
Tirsdag den 19. september - Psykisk sygdom og misbrug - dobbeltdiagnoser
22. juni 2017
Forskningen i Danmark viser, at ca. 50 % af alle psykisk syge har et misbrug. Misbruget er, når vi taler om dobbeltdiagnosticerede, et udtryk for, at den psykisk syge anvender misbruget til at behandle sine psykiske symptomer.
Torsdag den 21. september - Stemmehøring
21. juni 2017
Ca. 4 - 6 % af befolkningen hører stemmer. De fleste lever med det som en ekstra dimension i deres liv, men nogle plages og generes voldsomt af stemmerne.

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk