Gå til indhold
SITEMAP |
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 Efterårskalenderen er klar
8. juli 2021
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud i regionen i starten af august og kan også ses her på hjemmesiden. Tilmelding til arrangementerne åbner den 2. august.
Tirsdag den 24. august - Tilbage til skole
7. juli 2021
Skolefravær er et stigende problem, og der er sjældent en simpel forklaring eller årsag til, at en elev ikke kommer i skole. I dag er man heldigvis mere opmærksom på, at årsagerne kan være komplekse og varierende.
Søndag den 29. august - Sindssyg god søndag
6. juli 2021
For 5. gang inviteres der til ”en sindssyg god søndag” i Teglgårdsparken – det tidligere sindssygehospital i Middelfart. Dagen afholdes i forbindelse med Trekantområdets Kulturuge.
Onsdag den 1. september - Unge og angst
5. juli 2021
Angst er en normal grundfølelse de fleste mennesker kender til. En medfødt mekanisme, der fungerer som overlevelsesfunktion. Imidlertid udvikler angst sig hos nogen til at blive så omfattende, at de dagligt oplever sig udfordret, og hvor hverdagen synes besværliggjort og indskrænket, ikke bare for den enkelte, men ofte for hele familien.
Onsdag den 1. september - Hjernen og psykiske belastninger
5. juli 2021
Oplever du problemer med at huske? Har du svært ved at have overblik? Svært ved at koncentrere dig? Så har du måske kognitive vanskeligheder. Kognitive vanskeligheder kan afhjælpes på forskellige måder, bl.a. gennem gode rutiner og vaner.
Pårørende til psykisk syge skal have mere hjælp
29. april 2021
Regionsrådet har netop godkendt, at der etableres et Center for Pårørendeinddragelse i Region Syddanmark under PsykInfo's ledelse.
Podcast: Lad os tale om psykisk sygdom
28. april 2021
PsykInfo Region Syddanmark og PsykInfo Region Sjælland står bag ny podcast om livet med psykisk sygdom. Der ligger allerede 10 afsnit klar til dig.
PsykInfo åbner for personligt fremmøde igen
22. april 2021
PsykInfo åbner for personlige rådgivninger i Vejle mandag den 26. april.
Åben rådgivning starter op i lokalpsykiatrien igen fra 3. maj
21. april 2021
Vi vender tilbage til den åbne rådgivning rundt omkring i lokalpsykiatrierne fra mandag den 3. maj. Vi ser frem til at møde jer ude lokalt igen.

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring