Gå til indhold
SITEMAP |
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af sortbrogede køer, der græsser på en grøn mark.Til forsiden

 Pårørende til psykisk syge skal have mere hjælp
29. april 2021
Regionsrådet har netop godkendt, at der etableres et Center for Pårørendeinddragelse i Region Syddanmark under PsykInfo's ledelse.
Podcast: Lad os tale om psykisk sygdom
28. april 2021
PsykInfo Region Syddanmark og PsykInfo Region Sjælland står bag ny podcast om livet med psykisk sygdom. Der ligger allerede 10 afsnit klar til dig.
Onsdag den 12. maj - NATUR & PSYKE: Tirsbæk - En perle ved Vejle Fjord
27. april 2021
Søren Kierkegaard skrev: ”Tab for alt ikke lysten til at gå: Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom … Når man således bliver ved at gå, så går det nok.”
Torsdag den 27. maj - KONFERENCE - Pårørende som ressource - men hvordan?
25. april 2021
Inddragelse af pårørende lyder enkelt, men er det ikke altid i praksis - det viser flere undersøgelser af pårørendes oplevelser. Er vi som professionelle godt nok klædt på fagligt til at kunne inddrage de pårørende til værdi for vores borgere? Og gør vi det systematisk?
Onsdag den 9. juni - NATUR & PSYKE: Forårstur til Kalvø i Genner Bugt
24. april 2021
Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.
Onsdag den 16. juni - NATUR & PSYKE: Syvårssøerne - En perle i Frederikshåb Plantage
23. april 2021
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Kulturhistorien er i højsædet på denne tur og vil styrke vores hukommelse. Naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen tager os med i det flotte Naturrum Kirstinelyst, som fortæller hedens og Frederikshåbs historier.
PsykInfo åbner for personligt fremmøde igen
22. april 2021
PsykInfo åbner for personlige rådgivninger i Vejle mandag den 26. april.
Åben rådgivning starter op i lokalpsykiatrien igen fra 3. maj
21. april 2021
Vi vender tilbage til den åbne rådgivning rundt omkring i lokalpsykiatrierne fra mandag den 3. maj. Vi ser frem til at møde jer ude lokalt igen.
Psykiatridage i Vejle
10. marts 2021
Psykiatrifonden inviterer nu til forårets psykiatridage i Vejle den 5. og 6. maj. Denne gang handler dagene om angst.
Lån en levende bog
18. juni 2019
"Lån en levende bog" består en gruppe af EN AF OS-ambassadører, som hver repræsenterer en bog. Dette betyder, at man kan låne en levende bog, mennesket fra bogen, og stille alle de spørgsmål, der gerne dukker op, når man sidder og læser en spændende bog.

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring