Gå til indhold
SITEMAP |
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 Onsdag den 22. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Frøslev Plantage
26. august 2021
Forskning viser, at når vi opholder os i naturen, så gavner det både vores fysiske og psykiske helbred. Naturen giver os en pause fra alle de indtryk, muligheder og valg, som findes i vores almindelige dagligdag.
Onsdag den 22. september - De tavse børn: Selektiv mutisme hos børn
25. august 2021
Selektiv mutisme er en tilstand, hvor børn har normale talefærdigheder i visse situationer, typisk hjemme, mens de i andre situationer er stumme. Det er en gruppe af børn, som er i stor risiko for at blive overset, og som det er vigtigt at have viden om og forståelse for.
Onsdag den 22. september - Stress og depression
24. august 2021
De fleste mennesker bliver ind imellem stressede, hvilket i sig selv er ganske normalt. Desværre rammes nogle af langvarig stress, hvilket kan være meget belastende for såvel den fysiske som mentale tilstand og f.eks. føre til depression.
Tirsdag den 28. september - Musikterapi
23. august 2021
Har du oplevet at blive rørt over en bestemt sang eller at komme i kontakt med erindringer fra tidligere perioder i dit liv, når du hører musik fra dengang?
Onsdag den 29. september - NATUR & PSYKE: Svampetur i Dyrehaven på Hindsgavl-halvøen
22. august 2021
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket, og det giver øget livskvalitet.
Torsdag den 30. september - Compassion: Pas på dig selv, når du er pårørende
21. august 2021
Compassion defineres som en åbenhed overfor egen og andres lidelse samt et dybfølt ønske om både at lindre og forebygge.
Efterårskalenderen er klar
8. juli 2021
Så er den nye kalender for efteråret klar med en masse spændende arrangementer. Kalenderen bliver sendt ud i regionen i starten af august og kan også ses her på hjemmesiden. Tilmelding til arrangementerne åbner den 2. august.
Pårørende til psykisk syge skal have mere hjælp
29. april 2021
Regionsrådet har netop godkendt, at der etableres et Center for Pårørendeinddragelse i Region Syddanmark under PsykInfo's ledelse.
Podcast: Lad os tale om psykisk sygdom
28. april 2021
PsykInfo Region Syddanmark og PsykInfo Region Sjælland står bag ny podcast om livet med psykisk sygdom. Der ligger allerede 10 afsnit klar til dig.
PsykInfo åbner for personligt fremmøde igen
22. april 2021
PsykInfo åbner for personlige rådgivninger i Vejle mandag den 26. april.
Åben rådgivning starter op i lokalpsykiatrien igen fra 3. maj
21. april 2021
Vi vender tilbage til den åbne rådgivning rundt omkring i lokalpsykiatrierne fra mandag den 3. maj. Vi ser frem til at møde jer ude lokalt igen.

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring