Gå til indhold
LÆS OP | REN TEKST | SITEMAP |

HeaderPsykiatrisk Dialogforum inviterer til Mini-Topmøde
31. marts 2017
Psykiatrisk Dialogforum inviterer til MINI-TOPMØDE: ”Patient- og pårørenderepræsentantens rolle i behandlingspsykiatrien” torsdag den 4. maj 2017, kl. 14:30-17:30 i DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
Psykiatridage i Vejle 31. maj og 1. juni
30. marts 2017
Psykiatrifonden og PsykInfo Region Syddanmark indbyder til forårets Psykiatridage om mennesker med personlighedsforstyrrelser.
Tirsdag den 25. april - Kroppen husker
22. november 2016
Kropsterapi vinder mere og mere indpas i den psykiatriske behandling som supplement til de mere ordinære terapiformer. I kropsterapi arbejdes der med kropsbevidsthed samt styrkende og samlende øvelser og afspænding.
Tirsdag den 25. april - PTSD
22. november 2016
De fleste, som har været udsat for traumatiske oplevelser, oplever symptomer i dagene og ugerne som følger. Egentlig PTSD er dog langt sjældnere. De fleste undersøgelser tyder på, at ca. 8 % af mænd og 20 % af kvinder, der har haft en traumatisk oplevelse udvikler PTSD, og at ca. en tredjedel af disse igen udvikler den kroniske form.
Onsdag den 26. april - OCD
21. november 2016
Obsessiv-kompulsiv tilstand (OCD) er en lidelse, der er karakteriseret ved tilbagevendende tvangstanker eller tvangshandlinger. Behandlingsmæssigt er der gode erfaringer med kognitiv adfærdsterapi i forhold til at mindske tvangshandlinger og -tanker hos den ramte.
Torsdag den 27. april - Informationsmøde i Psykiatrien
19. november 2016
Mange unge trives ikke på ungdomsuddannelserne og har måske psykiske vanskeligheder. Formålet med informationsmøderne er bl.a. at give deltagerne større kendskab til de konkrete tilbud, der findes i psykiatrien og ikke mindst være med til at understøtte dialogen mellem psykiatrien og ungdomsuddannelserne.
Torsdag den 27. april - NATUR & PSYKE: Kvie Sø - en lise for sjælen
19. november 2016
For mange mennesker kan det være afstressende og helbredende at opholde og bevæge sig i naturen. Humøret, stemningen og følelserne bliver påvirket og det giver øget livskvalitet.
Lørdag den 29. april - MOTION & PSYKE: Du er, hvad du mærker
18. november 2016
Hvordan kommer man i gang med at bruge kroppen, hvis man lider af vrangforestillinger, der påvirker kropslig udfoldelse, eller hvis man føler sig slap og er uden initiativ

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk