Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af PsykinfoPsykiske sygdomme

Hjemmesider med information om psykiske lidelser:

MinVej - vejviser til psykisk sundhed 
Praktisk information til patienter, pårørende og andre med psykisk sygdom, tæt inde på livet. 

I leksikonet på MinVej er de forskellige diagnoser beskrevet kort og overskueligt.

Sundhed.dk - patienthåndbogen 
Har du brug for mere dybdegående information kan du læse mere om de forskellige diagnoser i patienthåndbogen på Sundhed.dk. Her kan du også læse om symptomer 


Andre hjemmesider med information om psykiske lidelser:

PsykiatriFonden
PsykiatriFondens formål er at udbrede kendskabet til psykiske sygdomme og problemer. PsykaitriFonden udgiver tidsskriftet Psykiatriinformation, bøger og andet informationsmateriale.  På hjemmesiden findes information om psykiske sygdommen og særlige sider om depression. PsykiatriFonden har en telefonrådgivning samt en brevkasse med adgang fra hjemmesiden. 

Netdoktor.dk
Netdoktors formål er at formidle lægevidenskab i et klart og forståeligt sprog. 80 læger, specialæger og andre eksperter står bag informationerne på Netdoktor. På siden findes information om psykisk sygdom samt brevkasser og debatforum inden for emnet.  

Sindnet.dk
Hjemmesiden er primært for mennesker med psykiske lidelser, hvor man kan finde sig en kæreste eller en ven at snakke med. Forskellige profiler kan oprettes. Hjemmesiden er lavet af to psykiatribrugere.

 

 


Siden er sidst opdateret 20-1-2017

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk