Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 


Velkommen til PsykInfopilOm PsykInfopilRetningslinjer for PsykInfos Facebook-side

Retningslinjer for PsykInfos Facebook-side

Formålet med PsykInfos Facebook er, at vi sammen med vores følgere kan formidle information om psykiske sygdomme og psykiske problemer, så vi alle bliver klogere på psykiatri.

Vi ønsker at PsykInfos Facebookside skal være et sted, som er præget at åbenhed, tolerance og engagement.

Det er aldrig PsykInfos ønske eller mål at slette eller redigere indlæg fra vores følgere. Men for at sikre en god, åben og tolerant tone – og for at overholde Facebooks egne retningslinjer – er det nødvendigt med visse regler.

Generelt skal alt indhold være relateret til PsykInfos overordnede fokus – afstigmatisering af psykisk sygdom, øget viden og åbenhed. Alle indlæg skal overholde gældende dansk lovgivning og udvise god takt og tone.

Indhold af politisk eller kommerciel karakter, injurierende indhold, angreb på enkeltpersoner, spam, trusler, sexistisk eller racistisk indhold eller indhold, som ikke er relevant for siden, vil ikke blive tolereret.

Vi fraråder, at du slår personlige eller fortrolige oplysninger op på siden. Vær særligt opmærksom på ikke at dele informationer om din eller andres sygdomshistorik på Facebook, da det er personhenførbare oplysninger.

PsykInfo forbeholder sig ret til, til enhver tid, at slette indhold, som bryder med ovenstående, eller som PsykInfo ikke mener, bør være på siden. Dette gælder også indlæg, som PsykInfo vurderer, kan være uhensigtsmæssige for afsenderen eller en tredje part.

PsykInfo forbeholder sig ret til at ekskludere personer eller andre Facebook-sider, der gentagne gange eller på særlig grov vis bryder ovenstående regler.

Vi henviser desuden til Facebooks overordnede regler for indhold, som altid skal overholdes. 

 


Siden er sidst opdateret 14-6-2018

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring