Gå til indhold

HeaderLink til Region Syddanmarks hjemmesideLink til forsiden af Psykinfo


Velkommen til PsykInfopilNyhederpilVær ikke bange for angsten

Vær ikke bange for angsten

Nyt informations- og undervisningsmateriale om angst skal skabe større åbenhed og gøre livet lettere for børn og unge med angst og deres familier.

Angst er en følelse, mange kender til, men hos omkring 5 % af alle børn og unge i skolealderen kommer følelsen til at fylde så meget, at det ødelægger deres hverdag og skoleliv. Derfor lancerer Angstforeningen nu et nyt, stort, online informations- og undervisningsmateriale, der er blevet til med støtte fra Egmont Fonden. Ud over at forebygge og oplyse om angst hos børn og unge mellem 11-17 år har materialet også særligt fokus på forældre og skoler. ’Vær ikke bange for angsten’, som materialet hedder, samler for første gang viden om angst til børn og unge, deres forældre, skolelærere og andre fagpersoner under ét, så det nu bliver lettere for alle at søge og finde viden og hjælp til at forstå og håndtere angst.

Se materialet her:
http://angstforeningen.dk/vaerikkebange/

Banner


Siden er sidst opdateret 4-5-2016

Psykiatrisk Informationscenter, Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk