Gå til indhold
PsykInfos navnetræk med Region Syddanmarks logo i røde farver og et foto af en sø ved solopgang.Til forsiden

 


Velkommen til PsykInfopilNyhederpilNyt landsdækkende site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år

Nyt landsdækkende site om mental sundhed for unge i alderen 13-20 år

Mindhelper.dk kan unge få viden og råd til at håndtere alt fra kærestesorger og mobning til depression og spiseforstyrrelser. Teamet bag Mindhelper knokler med at få sitet ud til de unge, men vil rigtigt gerne have din hjælp.

Mindhelper er sat i verden for at øge unges mentale trivsel. Emnerne spænder derfor vidt. Helt fra almene ungdomsudfordringer til psykiatriske diagnoser.

Mindhelper giver unge:

  • viden om mental sundhed.
  • råd til at håndtere problemer.
  • personlig hjælp i en brevkasse.

Budskabet er ikke, at alle problemer kan løses digitalt. Et gennemgående råd til de unge er derfor at dele deres problemer og tanker med familie, venner eller andre i deres netværk.

Nogle unge har selvfølgelig også brug for mere hjælp. I de situationer forsøges der efter bedste evne at guide dem i retning af de mest relevante hjælpetilbud.

Mindhelper.dk bygges sammen med unge
Siden starten har over 250 unge været involveret i Mindhelper. De unge er fx kommet med idéer og feedback på workshops over hele landet.

Herudover er der to paneler af unge i Svendborg og Varde, som har hjulpet med at producere indhold til sitet.

Med ét enkelt klik kan du hjælpe med at få Mindhelper ud til unge
Teamet bag Mindhelper håber, at du vil henvise unge til at bruge Mindhelper.dk. Derfor har de lavet et særligt nyhedsbrev. I nyhedsbrevet får du tips til, hvordan du og de unge kan bruge Mindhelper.

Tilmeld dig Mindhelpers nyhedsbrev

 

Mindhelper

Hvem står bag Mindhelper?

Mindhelper.dk udvikles i samarbejde mellem Telepsykiatrisk Center og Syddansk Sundhedsinnovation i Region Syddanmark samt: Varde, Faaborg-Midtfyn, Svendborg og Odense Kommune.
Projektet finansieres af Trygfonden.
 


Siden er sidst opdateret 1-2-2017

PsykInfo | Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle | tlf.: 99 44 45 46 | psykinfo@rsyd.dk | Tilgængelighedserklæring