Skip til primært indhold

Rådgivning hos PsykInfo i Vejle

Få svar på dine spørgsmål om psykisk sygdom hos PsykInfo i Vejle alle hverdage i vores åbningstid.

Rådgivning med personligt fremmøde

I PsykInfo kan du få svar på dine spørgsmål om psykisk sygdom. Vores rådgivning er for alle borgere i regionen – også pårørende der har brug for mere viden. Hos os møder du medarbejdere, som har en uddannelse inden for psykiatri- og socialområdet. Vi har alle tavshedspligt.

Rådgivningen er anonym og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Formålet med samtalen er støtte og vejledning samt information om tilbud til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende i Region Syddanmark.

Du kan besøge PsykInfo alle hverdage i vores åbningstid. For at undgå evt. ventetid er du også meget velkommen til at ringe i forvejen og booke en tid med en rådgiver.

Eksempler på emner i en rådgivning

Rådgivningen kan f.eks. handle om:

• Hvordan passer jeg på mig selv?
  • Hvordan får jeg min hverdag til at fungere?
  • Når børn og unge er pårørende til en psykisk syg.
  • Viden om psykisk sygdom
  • Hvordan kan jeg/vi få hjælp og hvilke tilbud er der?

PsykInfo Region Syddanmark

Lille Grundet Hulvej 7, bygning N, 7100 Vejle

Mere information:
Åbningstid:
Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9:30-14:30
Torsdag kl. 13:30-17:30

Hvis du sender en mail til os, så vær opmærksom på, at den ikke må indeholde personfølsomme oplysninger, som f.eks. helbredsoplysninger. Har du brug for det, skal du i stedet skrive til os via Digital Post.

APPFWU01V