Skip til primært indhold

Brugernes Bio

Brugernes Bio er PsykInfo's YouTube-kanal og din mulighed for at dele dine erfaringer med andre brugere gennem små film, som du selv har lavet. Brugernes Bio er også stedet, hvor du kan hente inspiration ved at se andre brugeres film.

Vil du også være med?

Se introduktionsvideoen herunder og hør mere om konceptet. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte PsykInfo-konsulent Jesper Lai Knudsen på tlf. 99 44 45 46 eller psykinfo@rsyd.dk

 

Introfilm til Brugernes Bio

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Formelle retningslinjer for Brugernes Bio

  1. Ønsker man at få sin film lagt op på Brugernes Bio, så sender man filmfilen til PsykInfo-konsulent Jesper Lai Knudsen på jlk@rsyd.dk. Herefter bliver filmen vurderet ud fra de kriterier, der er beskrevet nedenfor. Lever filmen op til kriterierne, vil den blive lagt op på Brugernes Bio.
  2. Kriterier for indhold i filmene: Filmene skal have ”konstruktiv inspirerende ånd” over sig. Det vil sige, at filmenes omdrejningspunkt skal være budskaber eller situationer, der kan give viden, inspiration eller skabe håb for andre brugere. Filmene skal ikke være en talerstol for personlige holdninger og må ikke indeholde personangreb eller omtale personer der ikke medvirker i filmen. Hvis filmens indhold er af en sådan karakter, at det vurderes at være blamerende for personer involveret i filmen (f.eks i en psykotisk eller påvirket tilstand) vil filmen ikke umiddelbart blive godkendt.
  3. En redaktion vil ud fra ovenstående kriterier vurdere om filmen kan lægges op på Brugernes Bio. Redaktionen består af tre repræsentanter fra PsykInfo og tre brugerrepræsentanter.
  4. Filmene vil blive lagt op på YouTube-kanalen og de kan også blive brugt på PsykInfo's profiler på Facebook og Instagram.
  5. I forlængelse af ovenstående og for at håndhæve persondataloven vil PsykInfo sikre, at der ligger et informeret samtykke fra brugeren og andre medvirkende før filmen bliver lagt op. I tilfælde af at filmen bliver afvist vil der tilgå en skriftlig begrundelse til brugeren med tilbud om en mundtlig uddybelse.
  6. Der lægges op til at filmene kan laves med personlige devices. F.eks. smartphones, tablets, GoPro kamera eller lignende. Filmene skal være af kortere varighed uden at der er præciseret en max grænse.
  7. Ønsker man at trække filmen tilbage sendes en mail til psykinfo@rsyd.dk. PsykInfo er kun ansvarlig for at trække filmen tilbage fra egne profiler.
APPFWU01V